Call Us Free: 1-800-638-8708

Modele de ecusoane pentru clasa pregatitoare

Modele de ecusoane pentru clasa pregatitoare

La Noi, prima ZI de Scoala a inceput cu traditionalul careu, scolareii de la clasa 0 si clasa I au primit baloane si au trecut PE Sub Podul de Flori. PE Banci am gasit manualele si o ciocolata, au semnat promisienne (ca vor fi cuminti si silitori) care isi va Gasi un loc de onoare PE panoul clasei, parintii au primit cate o brosura Frumos conceputa care contine Nr. Tél., ADR. de courriel a invatatoarei; structura anului SCOLAR (Cursuri-vacante, de la télé PT ciclul Primar, este specificata si “Scoala altfel”, zilele libere prevazute prin lege); disciplinele cu Nr. de minerai d`alocate; necesarul de rechizite; Data, Ora, locul in care se va desfasura prima sedinta cu parintii; cateva sfaturi légat de cum II putem ajuta PE COPII dans activitatea de la Scoala. La finale au primit si un cadou surpriza. Felicitari, dragele Mele, pentru efortul Depus Dar Si PTR ca partajati cu plafalti ideile, munca voastra! Cele care nu au facut-o Inca sunt sigura ca sunt foarte ocupate cu ultimele detalii, aranjamente. Eu sunt educatoare, anul acesta am Grupa mica. Nu stiu daca vor fi fluturasi, bobocei, puisori sau ursuleiman, ei vor alege. ca pentru prima Zi, le-am pregatit ecusoane cu puisori descarcate de pe site-ul Educatie in Mures, baloane, diseara voi Rupe DIN Gradina floricele-fiecare Mamica va Primi Cate una, AM pavoazat clasa foarte simplu (am pregatit toate materialele pentru centrele de lucru INSA vreau sa le amenajez Impreuna cu EI in prima saptamana, astfel se vor familiza cu sarcinile fiecarui Centru in parte), doar pe un perete am Lipit Zana descarcata de PE acest site.

Un an Scolar usor, dragele Mele! De Luni voi fi educatoarea unor bobocei pe care nu II cunosc Inca. Voi avea Grupa COMBINATA si acest lucru ma sperie Poutine, Dar SPER DIN suflet ca voi face visage asteptarilor. Mi-am amenajat Sala de Grupa (nu in totalitate, Dar mai e Poutine timp) si sunt convainsa ca CEI MICI vor fi incantati. O sa II astept cu multe baloane colorate, cu niste Fursecuri si cred ca le voi face niste ecusoane DIN frunzulite de toamna, pe care le voi scrie numele. Pentru PARINTI am pregatit un Panou (“Gazeta PARINTILOR”), pe care am pus imagini si cateva sfaturi si ganduri de la CEI MICI. Tot pentru EI voi pregati Cate un pliant, in care voi prezenta PE scurt cum se desfasoara o zi DIN Gradinita Noastra. Daria incepe clasa 0 de Luni ASA ca te inteleg cum e cu ressentir 🙂 la fel am simtit si eu cand a PROBAT uniforma, cand am cumparat ghiozdanul…. acum pregatesc niste fundite pentru codite 😀 eu am vizitat Scoala saptamana trecuta si am constatat ca au Banci individuale ca si plafalti copii DIN Scoala, nici vorba de, si scaunele de gradi`cum se zvonea prin Mass-Media am vazut ca au proiector si ecranul aferent, tabla de scris/magnetica… Nu stiu Inca ce MATERII vor fi, Dar am aflat ca vor AVEA 35 de minute Scoala, restul pauza la Noi incepe Scoala cu celebrul careu ASA ca….

doamne, ce emotii AM! PARCA MERG eu la Scoala 😀 Buna ziua! Eu am anul acesta clasa a II-a, INSA va pot impartasi cum mi-am primit eu boboceii anul trecut: pe fiecare Masa am pus fiecarui Copil manualele insotite de o Floare, un ORAR confisat de mine si PE suport hartie un mesaj atat pentru PARINTI cat si pentru elevi.

Comments are closed.